Обновяване на мебели

Реновиране на мебели

Извършваме реновиране на мебели чрез облицоване с допълнителни плоскости или замяна на стари лицеви плоскости. Работи се с гардероби, шкафове, цели кухни, етажерки, скринове, дрешници… На този етап не се работи с маси и дивани и например със столове.

Чрез реновирането на мебели може за кратък срок, с минимум разходи и с достатъчна гаранция, да се постигне максимален ефект на подновена атмосфера и излъчване в дома.

Интересен вариант за оформяне на интериора са плоскостите, поставени на стените.

Те играят роля на звуко- и термо- изолация, освен това могат да придадат невероятен уют на помещението. Има огромен избор на материали и цветове, като може да се поръча и различен тип печат върху плоскостите.

Плоскостите по стените могат да улеснят поставянето на по-дребни декоративни елементи, на огледала, картини, закачалки…

Освен това необходимото окабеляване може да бъде прикрито зад тези плоскости. Подобно решение е идеално за обществени помещения като фризьорски салони, клубове и други подобни, както и за стаите в дома.

Защо да реновираме мебелите?

Реновирането на мебели е  хитро, икономично и ефектно.

То спестява средства и време – за избиране и закупуване на нови мебели, които да заменят предишните.

Когато например поостарелите кухненските шкафове са здрави и са закрепени добре за стената, може да се сменят само лицевите плоскости – на вратичките – и за нула време сте готови с нова кухня! Има толкова богат избор от съвременни материали, цветове, текстури… Може да се поръчат плоскости с печат например – може да се отпечатат различни форми и картини, лица… Така мебелите в отделните помещения на дома могат да имат свое неповторимо арт-излъчване!

Чрез реновиране на гардеробите в малкото жилище може да се спечели доста място – просто вместо класическите врати, се поставят плъзгащи и така се сдобивате с модерна мебел и с допълнително пространство в дома.

След реновиране посредством обличане с плоскости, мебелите стават много здрави. Няма вероятност да се разклатят и разпаднат.
Освен това, фирмата дава десет години гаранция на всички сглобки, които е направила.

Не на последно място, реновирането на мебели е екологично – така се щади околната среда, пестят се материали, спасява се животът на някое дърво…

Обновяване на кухня за апартамент.

Снимки преди обновяването и след това.

Обновяване на мебели за кухня – преди

Обновяване на мебели за кухня – след

Обновяване на мебели за кухня – преди

Обновяване на мебели за кухня – след

Обновяване на мебели за кухня – преди

Обновяване на мебели за кухня – след

Обновяване на кухня за апартамент – преди

Обновяване на кухня за апартамент – след

Обновяване на мебели за детска стая

Обновяване на детска стая – преди обновяването

Обновяване на детска стая – след обновяването

Обновяване на спалня – преди

Обновяване на спалня – след